Met uw bedrijf de grens over? Ik zorg voor een meertalige website!

Vertaling van Engels naar Nederlands: meer dan 350 web pagina's

Mijn klant wilde de website vertaald hebben van het Engels naar het Nederlands, inclusief een goede SEO en direct in het CMS verwerkt. In 5 weken tijd heb ik meer dan 350 web pagina's vertaald, de SEO verwerkt, menu's gecreëerd, de layout compleet gemaakt met headers en sidebars en hier en daar de Engelse teksten verbeterd.

Deze vertaling maakt het voor dit bedrijf mogelijk ook de Nederlandse markt toegankelijk te maken voor hun diensten, naast de andere landen die zij als afzetgebied hebben gekozen.

Met uw bedrijf de grens over? Ik zorg voor een meertalige website!

Wilt u met uw bedrijf ook de grenzen over? Neem dan contact met mij op voor een meertalige website gericht op uw doelgroepen in de verschillende landen. Ik vertaal uw bestaande content van het Engels naar het Nederlands, of andersom, en houdt daarbij rekening met wat uw doelgroep aanspreekt. Vul het formulier in om mij in te huren en ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking!

Als u vragen hebt, of informatie wilt, kunt u altijd contact met mij opnemen door dit formulier in te vullen of via Skype.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *