AnimalWelfareDahab_website

Goed doel project: Animal Welfare Dahab

In september 2016 ben ik van Nederland naar Egypte verhuisd en startte MarsConnects twee maanden later. Het is echt geweldig om hier te wonen en te werken, om de vrijheid te voelen van het niet meer deel uit maken van een overgereguleerd systeem, om elke dag te kunnen duiken, zwemmen of snorkelen in de prachtige Rode Zee, om een sociaal leven te hebben met mensen uit de hele wereld waarmee het gemakkelijk contact te maken is. Het enige dat ik hier echt verschrikkelijk vind, is de dierenmishandeling.

landingpage Animal Welfare Dahab

Animal Welfare Dahab is een kleine organisatie dat met een aantal vrijwilligers de straatdieren in Dahab helpt. Zij zorgen ervoor dat de honden en katten bijgevoerd worden, geholpen worden na een ongeluk, en dat ze worden gesteriliseerd/ gecastreerd om overpopulatie tegen te gaan. De auto die zij gebruiken om de gewonde dieren naar de dierenarts te brengen, en terug naar hun territorium, had echter een nieuwe motor nodig.

Om Animal Welfare Dahab te helpen, bedacht ik een idee om geld in te zamelen. Ik creëerde eerst een website om de organisatie een online aanwezigheid te geven zodat ze meer bekendheid konden krijgen. Daarna creëerde ik een landing page waarin ik expliciet om hulp in de vorm van donaties vroeg om de auto van deze vrijwilligersorganisatie te kunnen laten repareren. Om het benodigde bedrag van $ 500 binnen twee weken binnen te halen, startte ik een push-up campaign: voor elke Dollar of Euro die iemand doneerde, zou ik één push-up doen. De actie was een succes: er werd $ 846 gedoneerd binnen de afgesproken tijd! Animal Welfare Dahab en ik zijn erg blij met dit succes en dat de auto gerepareerd kon worden. Ontelbare straatdieren worden hiermee geholpen die het echt elke dag nodig hebben!

push_up_challenge_for_Animal-Welfare-Dahab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *