“Zorg voor een internationale website voor een breder afzetgebied, krijg meer bezoekers op uw site om meer klanten te krijgen, en/of krijg uw website content en documenten vertaald naar het Engels!”

Waarom zou u mij inhuren?

Als u met uw bedrijf de grens over wilt gaan, dan heeft u een internationale website nodig. Ik kan een multilinguale website voor u bouwen, teksten opstellen en vertalen van het Nederlands naar het Engels en andersom. Ik zorg ervoor dat deze teksten SEO geoptimaliseerd zijn en aantrekkelijk voor uw (potentiële) klanten, waardoor u meer bezoekers op uw site krijgt en meer klanten genereert, met een hoger omzet als resultaat.

Een website met een eigen identiteit: branding

Om op te vallen op het internet, is het belangrijk om een website te hebben die de eigen identiteit van een persoon en/of bedrijf weergeeft. Eigen codes en een aantal goede plugins, kunnen ervoor zorgen dat u een website heeft dat de karakteristieken van uw bedrijfsidentiteit laten zien. Tegelijkertijd profiteert u van het voordeel dat alle functionaliteiten die u nodig heeft voor uw online bedrijf geïntegreerd kunnen worden.

Een functionele en flexibele website met uitbreidingsmogelijkheden

Een functionele en flexibele website met uitbreidingsmogelijkheden is precies wat nodig is om mee te groeien met de ontwikkelingen van uw bedrijf. Een bedrijf ontwikkelt zich om succesvol te zijn, en daarmee veranderen de eisen voor een website ook steeds weer. Een bedrijf in ontwikkeling heeft een flexibele website nodig, zodat het ook online uit kan breiden.

De kwaliteit van de service

Door met mij te werken kunt u een niveau van professionaliteit en efficiëntie van de diensten en services verwachten die ver boven de gemiddelde kwaliteit zijn dan dat u op het internet kunt vinden.

Geboren en opgegroeid in Nederland, met meer dan 20 jaar ervaring in internationale organisaties en een hoofd vol met kennis van vele studies, heb ik één doel: geven wat mijn klanten nodig hebben om hun dromen waar te maken. Of het nu gaat om een nieuwe website, vertaling van de content, creëren van content, vertaling van een ebook of (technische) documenten: ik creëer, verbeter en/of vertaal het naar het Engels of naar het Nederlands voor u.Wilt u eerst contact met mij hebben om de mogelijkheden te bespreken, vul dan dit contactformulier in of contact mij via Skype.

Personal Assistant

Met de ervaringen opgedaan in mijn vorige banen als IT projectmedewerker, management assistant en personal assistant voor CEO’s, combineer ik kennis van het bedrijfsleven en sociale vaardigheden met de technische wereld van het coderen en programmeren. Ik creëer websites en lever diensten en services die nodig zijn voor een goede, professionele online aanwezigheid. U kunt met mij sparren over uw ideeën en plannen. Ik luister naar wat uw doelen zijn en wat u te bieden hebt, en breng deze op één lijn met wat uw doelgroepen van u willen zien. Als u dat nodig hebt, zorg ik ook voor after-sales support en onderhoud van uw website.

Ik ben doelgericht en heb een no-nonsense karakter; dat maakt het gemakkelijk om met mij te werken. Als ik echter denk dat ik niet de geschikte persoon ben voor een bepaalde taak, of als ik overtuigd ben dat u betere resultaten kunt krijgen van een taak dat vraagt om ervaring op een ander gebied dan ik bezit, dan vertel ik dat u vantevoren.

Schrijven

Technisch schrijven staat hoog op mijn lijst van interesses: Ik ben zeer ervaren in het vertalen van (IT)- handleidingen, IT-projectrapportages, projectplannen, documenten om fondsen te werven, en juridische documenten zoals Algemene Voorwaarden.
Ik schrijf graag over onderwerpen die op wetenschappelijke feiten zijn gebaseerd, met het doel om mensen te informeren en te inspireren en tegelijkertijd rekenschap houdend met de verschillende culturen. Alle documenten die ik schrijf en vertaal van het Engels naar het Nederlands en van Nederlands naar het Engels, volgen de officiële richtlijnen van de betreffende taal.

Referenties

Wat klanten over mij zeggen als freelancer (sinds Mei 2017):

Assignment: Dutch speaking WordPress specialist wanted
“Great freelancer, highly recommended.. !!!!”

Assignment: Website SEO optimization, text editing, Dutch
“Margareth is a fantastic person! She is very communicable. She edited the text on my website. Due to her, the text now reads very natural and smooth! Great job! Thanks!”

Assignment: Quick proofreading of small Dutch book – Around 13300 words
“Terrific job by Margareth. Will use her again if needed!”

Assignment: Technisch ontwerp vertalen in het Engels
“Thank you! Hope to work with you soon again!”

Wat voormalige werkgevers en collega’s over mij zeggen:

Graeme Campbell, (former) Managing Director Be Informed, International Division
“Margareth was a fantastic colleague at Be Informed. She supported me through my early days in the business with secretarial resource and she did the job extremely well with an eye for detail and a GET-IT-RIGHT-FIRST-TIME attitude. Margreet was always the first person in the office and the last to leave and having her multilingual skills on tap was an enormous enabler for me as I got to gips in a Dutch company that was building a future outside the Netherlands. I’m therefore delighted to have the opportunity to recommend Margareth because I know that her enthusiasm and dedication to work is an asset that any business could take advantage of.”

Katja Jonker, (former) Office Manager international support Be Informed
“Margreet was steeds uitzonderlijk betrokken en gemotiveerd. Niets is haar te veel en regelmatig moest de nachtwaker haar ’s avonds laat naar huis sturen omdat ze er een hekel aan heeft werk te laten liggen tot de volgende dag. Margreet heeft dus bepaald geen 9 tot 5 mentaliteit. Ze luisterde steeds serieus naar opbouwende kritiek en deed daar ook echt wat mee. Ondanks de enorme werkdruk af en toe hield ze goed overzicht.”

Professor Michael Garrett, (former)General & Scientific Director at ASTRON Radio Astronomy
“Margreet is a very motivated person, self-propelled and extremely hard working. She enjoys her work immensely and is prepared to go the extra mile in order to provide support that goes well beyond the standard 9-5 mentality. She enjoys interacting with others, and easily makes connections even in a large organisation. She is well equipped to make a substantial and positive contribution to a wide range of different positions and working environments.”

Alida Michels, PR-medewerker RDW
“Margreet is een intelligente, enthousiaste en betrokken vrouw, die graag aanpakt en liever niet stilzit. Ze heeft een grote mensenkennis en gebruikt deze op integere wijze. Ze kan bovengemiddeld presteren in zowel de profit als de non-profit sector, vanwege deze combinatie van aanpakken en organisatiesensitiviteit. Margreet is iemand die ruimte nodig heeft om goed te functioneren, maar die ruimte is haar volledig toe te vertrouwen: ze is initiatiefrijk en resultaatgericht.”