technical writing english Notice of Take Down

Vertaling van Nederlands naar Engels: Notice and Take Down

Een van mijn terugkerende klanten wilde een vertaling hebben van een Notice and Take Down van Nederlands naar het Engels. Net als de Algemene Voorwaarden kunnen dit soort documenten erg belangrijk zijn voor de juridische kant van uw online business.

Heeft u een vertaling nodig van de Algemene Voorwaarden voor de verkoop van uw online product of service, of een Notice and Take Down als u producten verkoopt van derden op uw site, vul dan het formulier in om mij in te huren en ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking!

Als u vragen hebt, of informatie wilt, kunt u altijd contact met mij opnemen door dit formulier in te vullen of via Skype.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *