website_MarsConnects

Van een HTML site naar een WordPress website

De afbeelding laat mijn vorige website zien: een eigen ontwerp en gecodeerd met HTML5, CSS, Bootstrap, JavaScript, en jQuery. Geïntegreerd zijn Google Analytics en diverse Social Media platforms.
Het design is ontworpen met als kerndoel de gebruikersvriendelijkheid (UX): het laat alleen een aantal foto's zien die gelinked zijn aan bepaalde onderwerpen die mogelijk interessant zijn voor de bezoeker. Op deze manier hoeft de bezoeker niet te gaan scrollen opzoek naar het onderwerp waar hij of zij belangstelling in heeft. Veel mensen vonden deze website en design erg mooi en professioneel, maar ik besloot een andere website voor MarsConnects te creëeren: de huidige, een WordPress site.

Iemand die kan coderen, kan in principe elk design creëeren. Als er iets mis is met een pagina, kunnen de foutieve codes gemakkelijk opgespoord en aangepast worden. Het duurde voor mij een tijdje voordat ik WordPress accepteerde, maar het gemak van de plugins en de mogelijkheden om de standaard thema's met codes aan te passen, leerde me uiteindelijk waardering te hebben voor dit veelgebruikte systeem.

Een website met een eigen identiteit: branding

Om op te vallen op het internet, is het belangrijk om een website te hebben die de eigen identiteit van een persoon en/of bedrijf weergeeft. Eigen codes en een aantal goede plugins, kunnen ervoor zorgen dat u een website heeft dat de karakteristieken van uw bedrijfsidentiteit laten zien. Tegelijkertijd profiteert u van het voordeel dat alle functionaliteiten die u nodig heeft voor uw online bedrijf geïntegreerd kunnen worden.

Een functionele en flexibele website met uitbreidingsmogelijkheden is precies wat nodig is om mee te groeien met de ontwikkelingen van uw bedrijf.

De mogelijkheden die WordPress te bieden heeft, is de reden dat ik de website van MarsConnects veranderd heb. Het is weliswaar niet zo mooi als mijn vorige site, maar de functionaliteit en de mogelijkheden die deze nieuwe site heeft zijn eindeloos. Een bedrijf ontwikkelt zich om succesvol te zijn, en daarmee veranderen de eisen voor een website ook steeds weer. Een flexibele website is precies wat ik voor mijn bedrijf nodig heb om uit te breiden.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven, meld u zich dan aan voor de maandelijkse Nieuwsbrief. Deze Nieuwsbrief is gevuld met onderwerpen die interessant zijn voor startende en gevestigde entrepreneurs en freelancers, mensen die erover denken om entrepreneur en/of freelancer te worden en voor digital nomads.

Als u vragen hebt, of informatie wilt, kunt u altijd contact met mij opnemen door dit formulier in te vullen of via Skype.

Wilt u een professionele website dat rekening houdt met dat wat u nodig hebt om uw bedrijf te starten of te laten groeien, dan kunt u het formulier invullen om mij in te huren en ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking!

website MarsConnects


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *