MarsConnects

Met onze SEO DIENSTEN
je doelgroep bereiken

Bij MarsConnects werken we met je samen om je website of webwinkel SEO-proof te maken. Krijg een online bedrijf dat optimaal werkt, zowel voor je bezoekers als voor zoekmachines. Maak gebruik van onze SEO-expertise om met je bedrijfswebsite of webshop meer bezoekers en meer winst te genereren.

SEO Diensten voor Nederlandse en Internationale online bedrijven - MarsConnects - internationale websites - Nederlands Engels

On-page SEO

Met onze on-page SEO diensten passen wij de bestaande inhoud van je website aan en maken het SEO-proof. Ook zorgen we voor de interne links, zodat je site een goede structuur heeft die zoekmachines waarderen. Ook verhoogt dit het gebruikersgemak (UX) voor je bezoekers. Indien gewenst, kun je ons ook inhuren als SEO -copywriter.

SEO Content Plan

Met een SEO Content Plan weet je wat je moet publiceren om je rankings in Google te verbeteren en je concurrenten voor te zijn. Op basis van een analyse van je site, voeren wij een sleutelwoorden onderzoek uit en een concurrentie analyse. Met deze informatie stellen wij een contentplan op voor 3 maanden dat door jou geïmplementeerd kan worden. Natuurlijk kun je ook ons inhuren om het plan uit te voeren.

Website Audit

Met een website audit weet je precies wat nodig is om je website of webwinkel te verbeteren om het SEO-proof te maken. Je krijgt een to-do list met acties die je zelf kunt uitvoeren of je laat het door ons doen. Met een online bedrijf dat aan de eisen van Google voldoet, is je site sneller, beter navigeerbaar en het biedt een goede basis voor je verdere SEO en Marketing activiteiten.

 

MarsConnects

HET SEO BUREAU DAT KLANTEN NAAR JE WEBSITE LEIDT

EN EURO’S NAAR JE BANK

 • Meer bezoekers naar je website of online shop
 • Goede SEO (on page, off page, lokaal en technisch) waarmee je hoog in Google scoort.
 • Gevonden worden met de sleutelwoorden die winstgevend zijn
 • Combineer SEO en Marketing waardoor je sneller resultaten ziet.
 • Professionele SEO diensten voor aantrekkelijke prijzen


BEGIN VANDAAG NOG

SEO & Marketing Bureau MarsConnects - internationale websites - Nederlands Engels

EEN SEO BUREAU DAT VOOR DE INHOUD VAN JE WEBSITE ZORGT

Wij creëren SEO-proof content en verbeteren de prestaties van je website. Met aantrekkelijke inhoud op meerdere platforms, zorgen wij ervoor dat je klanten jouw bedrijf kunnen vinden. En door goed onderzoek komen wij erachter wat jouw klanten willen, zodat zij tevreden zijn en graag bij jou terugkomen.

Wij kennen meer manieren om een online bedrijf succesvol te maken

Wij weten dat geen bedrijf hetzelfde is. Daarom bieden we meerdere manieren aan om samen te werken. Kies welke dienst op dit moment het best bij je bedrijf past.

Meest
Populair

Doorlopend SEO beheer

Wij zorgen voor alle SEO-taken van je website of webshop, zodat jij je kunt concentreren op het managen en verder ontwikkelen van je bedrijf.

Je website of online shop voorzien van teksten

Met onze copywriting service krijg jij nieuwe teksten voor je webpagina’s, productcategorieen of een serie blogartikelen. Uiteraard SEO-proof en gericht op je buyer persona’s.

Eenmalige actie om je website SEO-proof te maken

We zullen de bestaande inhoud aanpassen en SEO-proof maken op basis van een sleutelwoordonderzoek en een concurrentie-analyse. Hiermee heb je een solide basis om zelf verder aan je online bedrijf te werken.

Eenmalige SEO-audit

Met een eenmalige SEO-audit analyseren we de beste manieren om de SEO van je website of webshop te verbeteren en geven je een lijst met acties om te implementeren.

Doorlopend SEO-sleutelwoorden en advies over content

Heb je veel concurrenten die goed gebruik maken van SEO-strategieën? Dan kunnen wij je helpen met een maandelijks onderzoek van de status van je site t.o.v. je concurrenten en geven je de informatie die jij nodig hebt om de juiste content te creëren. Zo kun jij de strijd met je concurrenten aangaan en ervoor zorgen dat jouw site meer waarde krijgt voor zowel je bezoekers als voor de zoekmachines.

Welke werkwijze past het best bij jou?


BEGIN VANDAAG NOG

Wij behandelen alle aspecten van zoekmachine optimalisatie

Meer websites betekent meer concurrentie. Om klanten te krijgen met je online bedrijf en in Google vindbaar te zijn, kun je niet zonder SEO. Wij werken strategisch en efficiënt aan onderstaande taken om websites te laten converteren en geld in het laadje te brengen. Want, waarom zou je anders een bedrijf zijn begonnen? (Naast dat het ook leuk en uitdagend is natuurlijk!)

De Content Diensten van ons SEO bureau

 • Zoekwoordenonderzoek
 • Concurrentie analyse SERP
 • Hogere CTR
 • Creatie van originele content
 • Strategisch (& slim) copywriting
 • Aangepaste grafische ontwerpen
 • Grondige bewerking van teksten
 • Betrokkenheid verhogen
 • Webpagina’s schrijven (B2B & B2C)
 • On-page optimalisatie
 • Off-page optimalisatie
 • Linkbuilding
 • Teksten vertalen NL-EN, EN-NL, DE-NL
 • Content responsive maken
 • Structuur van de website verbeteren
 • Productbeschrijvingen
 • Gastblogs
 • Verbetering van interne links
 • Minimaliseren bouncepercentage
 • Redactionele contentplanning
 • Essentiële SEO-data en analyses
 • Optimalisatie conversieratio
 • Retargeting advertenties
 • Blogs schrijven
 • Essentiële SEO-data en analyses
 • Verhogen tijd op pagina
 • Omnichannel-inhoudsdistributie
 • SEO site management

De meest gestelde vragen aan ons SEO- bureau

Doen jullie ook kleine SEO- klussen?

Ja, wij zorgen er ook voor dat de kleine SEO-taken die je hebt uitgevoerd worden.

Hoeveel tijd is er nodig voor dat ik resultaten in Google zie?

Dit is afhankelijk van de gezondheid en de omvang van je website, de kwaliteit van de inhoud, links, concurrentie en de hoeveelheid tijd die wij in je site mogen investeren. Wanneer je ons inhuurt voor doorlopend SEO-beheer van je online-bedrijf, zijn positieve SEO-resultaten al snel te zien.

Kunnen jullie ervoor zorgen dat mijn webpagina’s op nummer 1 in Google ranken?

Ja, daar werken we voor! Grote SEO-doelen hebben echter tijd en aandacht nodig. Je kunt door ons zoekmachine optimalisaties laten uitvoeren, de inhoud van je site of webshop laten verbeteren of ons inhuren voor een van onze vele andere SEO-werkzaamheden. Het meest effectief is als je ons gedurende een aantal maanden inhuurt om de SEO van je online bedrijf te managen.

Wat voor soort klanten kunnen jullie het best helpen?

Wij werken goed met elke branche, van SaaS tot eCommerce tot Lead Gen, zolang jouw dienst of product er een is waarvoor mensen zoekmachines gebruiken om het te vinden.

Vernieuwen jullie oude inhoud van onze website?

Als de bestaande inhoud zijn werk doet, laten we het met rust. Maar als deze inhoud negatief effect hebben op je conversieratio of Google rankings, dan zullen we de oude inhoud optimaliseren.

Hoe weet ik of de SEO-strategieën van jullie werken?

Er zijn veel manieren om succes te meten. Wij houden je op de hoogte met status rapportages zo vaak je wilt. Jij bent de kapitein die de koers bepaalt en samen bepalen we de te behalen successen.

Kunnen jullie mijn site hoog in Google laten ranken door alleen teksten voor ons te schrijven?

Als je site al SEO-geoptimaliseerd is, zowel met off-page als on-page SEO, en je hebt een goede content- en marketingstrategie, dan kunnen wij er zeker voor zorgen dat je met de door ons geschreven webpagina’s gaat ranken.

Zijn er extra kosten voor werk dat niet in ons samenwerkingscontract staat?

Meestal dekken we alles vooraf. Soms zijn er speciale technische SEO-problemen met je site waar we vooraf niet van op de hoogte waren. Daarom is het mogelijk dat we kosten in rekening brengen om deze problemen op te lossen. Uiteraard bespreken we dit met je voordat we aan oplossingen gaan werken.

Zijn er ook SEO-projecten die jullie niet aannemen?

Het gebeurt dat we SEO-werkzaamheden aangeboden krijgen voor webshops of websites die zo slecht zijn opgezet, dat ze onmogelijk tot een verkoop of tot leadgeneratie kunnen leiden. Dit zijn meestal sites die gebruik maken van gratis platforms en met goedkope krachten zijn ingevuld (en soms gebruik maken van black hat SEO). Deze website-eigenaren zijn – begrijpelijk – teleurgesteld als zij horen dat hun site niet door zoekmachines of door bezoekers worden gewaardeerd. Dergelijke sites kunnen wij niet succesvol maken. Tenzij het een goede dienst of product is en de bereidheid er is om opnieuw te beginnen. Maar dan goed.

Een Nederlands SEO bureau in Podgorica, Montenegro: hoe zit dat?

Wij zijn een Nederlands SEO bureau dat in het mooie Montenegro is gevestigd. 

Wij hebben B2B en B2C-klanten uit Nederland, België, de VS, Canada, de UK, Duitsland en Italië. Je kunt ons inhuren tegen een 0% BTW-tarief omdat wij buiten Europa gevestigd zijn. In Montenegro hebben we geen tijdsverschil met Amsterdam, behalve dat hier 2 weken later kerst & oud&nieuw wordt gevierd. Uiteraard spreken we Nederlands, maar ook Engels. Wanneer wij samenwerken met andere marketing- of SEO bureaus of met freelance SEO-experts die taken voor ons uitvoeren, dan werken wij zo veel mogelijk met mensen die de benodigde taal als moedertaal hebben. Immers, voor gelokaliseerde SEO heb je een goede samenwerking nodig met mensen uit de landen waarop je met je bedrijf richt.

Kunnen we meteen beginnen?

Zeker weten! We kunnen alvast kennismaken met elkaar en je doelen en wensen bespreken. Omdat het erg druk is, hebben we soms een wachttijd van 2 tot 3 weken om ruimte vrij te maken voor jouw project. Maar dan krijgt jouw site ook alle aandacht die het nodig heeft.

Bel ons via WhatsApp of plan een Google meeting in. Ter voorbereiding op ons gesprek, is het handig als je ons alvast de domeinnaam van je website geeft.

Heb je vragen die hier niet zijn beantwoord?

Stuur ons een email met je vragen en wij reageren ASAP!

Waarschuwing:

Op deze button klikken zou wel eens een goede start van een samenwerking kunnen zijn om je online bedrijf succesvol te maken! 


bEGIN VANDAAG NOG