MarsConnects

Met onze SEO & Marketing diensten

Je business goals bereiken

Wij zorgen ervoor dat jouw online bedrijf niet alleen perfect presteert, maar ook dat jij er goed aan kunt verdienen. Met onze SEO & Marketing diensten kun jij serieus concurreren en een succesvolle ondernemer zijn.

Je kunt met ons op verschillende manieren samenwerken

Geen bedrijf is gelijk en voor elke fase in je groeiproces is er een werkwijze die op dat moment het meeste effect oplevert. Daarom bieden wij met onze SEO & Marketing diensten verschillende mogelijkheden aan om samen te werken. Kies welke service je nu het hardst nodig hebt om je bedrijf een goede concurrentiepositie te geven.

Slim Ondernemen

Onderhoud en beheer

Wij onderhouden en beheren je website of webshop zodat jij tijd overhoudt voor andere werkzaamheden. 

Hierbij kun je denken aan het up-to-date houden van je website met regelmatig nieuwe teksten. Ook kunnen we de pagina’s verbeteren a.d.h.v. Google Analytics- bevindingen en de teksten optimaliseren voor SEO. Daarnaast kunnen we de klantvragen voor je afhandelen en de verkoop- en voorraadbeheer managen. Kortom: we managen jouw bedrijf online, zodat jij je volledig kunt focussen op je andere bedrijven.

Marketing

Hoe kun je een dienstverlening bieden die aansluit bij de verwachtingen van je klant – of deze overtreft?

Met marketing-activiteiten op basis van een goed marketingsplan en een strategisch plan voor SEO, kun je met je website of je online winkel op een doelgerichte wijze een sterkere marktpositie veroveren. 

Website Audit

Met een SEO-audit van je website weet je precies welke elementen goed zijn en welke moeten worden verbeterd. Problemen met je website kun je zelf oplossen of door ons laten doen. Met een audit kun je je site beter laten presteren, voor zowel je bezoekers als voor zoekmachines. Het is een investering die je veel geld gaat besparen. 

SEO-proof Website

Wij creëren een website voor jou die een goede SEO-technische basis heeft en uiteraard ook geschikt is voor smartphones. In goed overleg met jou, zorgen wij voor een design die het best bij jouw bedrijf en je producten of diensten past. We kunnen ook de inhoud van je oude site naar de nieuwe verplaatsen en deze optimaliseren met SEO. 

Als wij klaar zijn met je website, dan heb je een goede basis om SEO en Marketing activiteiten te implementeren die betere resultaten opleveren.

Professionele SEO diensten

Wij zijn het SEO bedrijf dat klanten naar je website brengt. Wij zorgen ervoor dat je website of webshop SEO-proof is (technisch en met teksten voor pagina’s en productbeschrijvingen) op basis van keyword research en concurrentie-analyses.

Lokale SEO

Google my Business inrichten of optimaliseren voor lokale SEO voor MKB-ers en website linken met relevante netwerken.

Linkbuilding

Goede backlinks maken onderdeel uit van je lange termijn strategie. Wij zorgen ervoor dat de pagina’s van je website strategisch gelinked zijn en dat je met backlinks meer organisch verkeer en de juiste klanten naar je site krijgt.
Met linkbuilding op de juiste manier zetten wij jouw bedrijf op een hoger plan: meer kwaliteit, meer relevante inhoud en meer links op basis van een goede marketing en SEO-strategie. 

Welke werkwijze past het best bij jou?

Wij behandelen alle marketing aspecten

Meer websites betekent meer concurrentie en vele bedrijven hebben een SEO & Marketing bureau ingeschakeld om hun site te laten presteren. Om klanten te krijgen met je online bedrijf, kun je niet zonder inzet van een ijzersterk marketingplan. Wij werken strategisch en efficiënt aan de marketing activiteiten om de conversies te verhogen en jouw online bedrijf tot een succes te maken. 

Problemen met je website oplossen en gevonden worden in Google

Met je website kun je tegen een of meer van de volgende problemen of uitdagingen aanlopen:
  • Je website wordt niet bezocht.
  • Je weet niet hoe je bezoekers naar je website of webshop krijgt.
  • Je krijgt steeds minder bezoekers op je website en je hebt geen idee hoe dat kan.
  • Het aantal mensen dat informatie van je vraagt of jouw producten koopt is ineens drastisch verminderd.
  • Je start een nieuwe website en je wilt snel zaken kunnen doen.
  • Je bent een online bedrijf gestart, maar je hebt geen tijd om het te onderhouden.
  • Je hebt een website of webshop, maar je zou iemand kunnen gebruiken die de klantenservice en voorraadbeheer voor je doet.
Herken je het bovenstaande, dan helpen wij je graag met een of meer van onze diensten.

Verkoop meer producten en diensten online

Wil jij meer verkopen genereren met je online shop of je bedrijfswebsite, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je website verbeteren – zowel SEO technisch als voor wat betreft SEO-proof content. Ook kunnen we een marketingplan opstellen op basis van je marketingstrategie en deze voor je implementeren. Hierdoor heb je een online bedrijf dat op een efficiënte en effectieve wijze jouw doelen kan realiseren. Neem contact op wanneer je een goede website of webshop wilt hebben die op je ideale klanten is gericht waardoor je meer kunt verkopen.

SEO & Marketing voor Internationale Bedrijven - SEO & Marketing for International Online Businesses - MarsConnects - Fly to Mars and Back

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) waar je wat aan hebt

Wij nemen niet iets aan omdat iedereen het zegt. Onze SEO-strategieën zijn gebaseerd op kennis, ervaring, gedegen onderzoek en up-to-date informatie over SEO-vereisten van Google.

MarsConnects is Google Analytics IQ en Hubspot (Inbound Marketing) gecertificeerd.

Volgens ons hebben wij een van de mooiste banen in de wereld (behalve als je een astronaut bent), want wij helpen mensen hun doelen te verwezenlijken. Veel mensen geven hun online bedrijf op voordat ze echt begonnen zijn, andere gaan door en worden met hard (& slim) werken succesvol!

Wij willen dat je slaagt met je onderneming en dat kan alleen als de basis van je website of webshop in orde is en als er een strategie is om je doelen te behalen. Als ervaren SEO-er analyseren we elk aspect van je bedrijf, website, potentiële klanten en je concurrentie, voordat we een strategie vaststellen. Onze SEO-strategieën zijn gebaseerd op gegevens die aantoonbaar zijn. Zo weten wij precies welke aanpak voor jou de beste resultaten zal opleveren.

Of lees onze nieuws en tips over websites waarmee je zelf aan de slag kunt om de zichtbaarheid van je website te verbeteren, zoals: