SEO Webshop Diensten

Met onze SEO Webshop diensten meer verkopen

Verkoop meer online met onze SEO Webshop diensten. Op basis van een SEO strategie die is afgestemd op jouw bedrijf, branche en doelen, realiseren wij de resultaten die jij mag verwachten van je online webwinkel.

Krijg meer geïnteresseerde bezoekers naar je online shop, hogere conversies en meer inkomsten met onze e-commerce SEO-services.

SEO Webshop Diensten - MarsConnects

SEO Webshop Diensten voor Nederlandse en Internationale online winkels

On-page SEO

Met onze on-page SEO diensten passen wij de bestaande inhoud van je webshop aan en maken het SEO-proof. Ook zorgen we voor de interne links, zodat je webwinkel een goede structuur heeft die zoekmachines waarderen. Ook verhoogt dit het gebruikersgemak (UX) voor je bezoekers. Indien gewenst, kun je ons ook inhuren als SEO -copywriter.

SEO Content Plan

Met een SEO Content Plan weet je wat je moet publiceren om je rankings in Google te verbeteren en je concurrenten voor te zijn. Op basis van een analyse van je webshop, voeren wij een sleutelwoorden onderzoek uit en een concurrentie analyse. Met deze informatie stellen wij een contentplan op voor 3 maanden dat door jou geïmplementeerd kan worden. Natuurlijk kun je ook ons inhuren om het plan uit te voeren.

Website Audit

Met een website audit weet je precies wat nodig is om je webwinkel te verbeteren om het SEO-proof te maken. Je krijgt een to-do list met acties die je zelf kunt uitvoeren of je laat het door ons doen. Met een online webwinkel dat aan de eisen van Google voldoet, is je site sneller, beter navigeerbaar en het biedt een goede basis voor je verdere SEO en Marketing activiteiten.

Onze SEO Webshop diensten

Wanneer je SEO Webshop diensten en/of webmarketing inzet om voor een goede verkoop te zorgen, wil je er zeker van zijn dat je de juiste mensen naar je webshop trekt. Dit bereik je door ervoor te zorgen dat je de juiste soort inhoud hebt en de juiste zoekwoorden gebruikt.

Zoekmachines zijn afhankelijk van het matchen van de zoektermen die mensen gebruiken om de producten in je webwinkel te vinden. Daarom gebruik je SEO voor een e-commerce website met informatieve, beschrijvende teksten.

Als de woorden op je site overeenkomen met de woorden die potentiële klanten in een zoekmachine typen, maak je meer kans om gevonden te worden. Sterker nog, meer dan 50 procent van de gebruikers zoekt eerst online naar informatie over een product, voordat zij overgaan tot kopen.

Het is echter een uitdaging om erachter te komen welke woorden je aan je site moet toevoegen, en hoe je dan toch teksten hebt die aantrekkelijk zijn voor jouw bezoekers.

Hieronder kun je lezen wat je van ons mag verwachten als je gebruik maakt van onze SEO Webshop diensten.

  • Zoekwoordenonderzoek: Voordat we wijzigingen aan je website aanbrengen, doen we eerst onderzoek om de woorden en zinsdelen te identificeren die nodig zijn voor je webshop pagina’s, productbeschrijvingen en blogs.
  • Concurrentie analyse: We kijken wie de concurrenten binnen je branche zijn en hoe succesvol zij zijn met hun webwinkel. Ook kijken we wat zij doen en of dat iets is wat jij in je SEO strategie kunt opnemen.
  • Webshop audit: We onderzoeken hoe de huidige status van je shop is, of het SEO technisch in orde is, of de navigatie en het verkoopproces logisch en duidelijk is en of je pagina’s snel genoeg laden. Je krijgt n.a.v. deze audit een overzicht met taken die idealiter uitgevoerd moeten worden om je online winkel optimaal te laten functioneren.
  • Schrijven van SEO teksten voor je pagina’s, productcategorieën, metabeschrijvingen, en eventueel een aantal blogs. Deze teksten zullen worden voorzien van de sleutelwoorden die voor jouw webshop belangrijk zijn en die aansluiten bij jouw doelgroep. Je kunt zelf teksten schrijven of gebruik maken van onze SEO copywrite services. Ook is er een middelweg: dat wij een proofread uitvoeren op de door jouw geschreven teksten en op basis hiervan aanbevelingen doen.
  • Afbeeldingen optimaliseren en voorzien van Alt-teksten. Wij kunnen je (product)afbeeldingen formateren in webp-format. Dat is een next-gen format voor afbeeldingen die als resultaat heeft dat ze licht in gewicht zijn en van goede kwaliteit zijn. Ook is dit een van de vereisten om aan Google Web Core Vitals te voldoen.
  • Contentcreatie is een van de beste manieren om SEO-waarde aan je webshop toe te voegen en kopers aan te trekken. Ook kan je hiermee een autoriteit binnen je branche worden waarmee je je betrouwbaarheid verhoogt en makkelijker goede backlinks krijgt. Contentcreatie kan de vorm hebben van blogs, artikelen, how-tos, persberichten, guest-posts, e-boeken, infographics, etc. Met contentmarketing kun je je conversiepercentages van je online webwinkel stevig verhogen. Je biedt namelijk unieke informatie waar je bezoekers wat aan hebben.

SEO Webshop Pakketten op maat

Hoewel MarsConnects kant-en-klare SEO Webshop pakketten biedt, passen we het pakket aan jouw online winkel aan. Afhankelijk van je doelen, je branche, je marketingactiviteiten en je concurrenten, stellen we een ​​exclusief SEO pakket samen dat voor jouw webshop het meest geschikt is.

Veelgestelde vragen over SEO Webshop diensten

Is het inhuren van een SEO eCommere specialist de moeite waard?

Ja. Het inhuren van een SEO specialist kan je webshop helpen optimaal te profiteren van SEO. Voor veel webwinkels is het een uitdaging om SEO intern te beheren vanwege de benodigde tijd, middelen, kennis en vaardigheden.

Met de SEO Webshop diensten van MarsConnects kan je bedrijf SEO gebruiken en het kosteneffectief maken. Hogere posities in zoekresultaten resulteren in meer websiteverkeer. Meer bezoekers naar je webshop kunnen leiden tot meer verkoop, meer mensen die zich inschrijven op je e-mailcampagnes of contact met je opnemen en/of meer mensen die je winkel bezoeken.

Een focus op zoekmachine optimalisatie voor e-commerce is een marketingtactiek waarmee je bedrijf inkomsten genereert. Bovendien levert e-Commerce SEO een goed fundament op voor je marketingactiviteiten.

Maak gebruik van onze diensten voor SEO webshop optimalisaties en het promoten van MKB websites en online winkels.

Hoe duur zijn SEO diensten voor webwinkels?

Prijzen voor SEO Webshop diensten variëren en zijn afhankelijk van factoren zoals de omvang van je online winkel, de hoeveelheid producten, de concurrentie in je branch, je bedrijfsdoelen, etc. Ook is de prijs afhankelijk van de SEO diensten die in een pakket zijn inbegrepen.

In Nederland zijn de gemiddelde kosten voor een basis SEO webshop pakket zoals wij die leveren tussen € 2500 en € 7500 per maand. MarsConnects kan deze SEO e-Commerce diensten voordeliger aanbieden, omdat wij als Nederlands SEO bureau in Montenegro gevestigd zijn.

SEO Contentplan

Een SEO Contentplan zorgt ervoor dat je op een effectieve en efficiënte manier je website of webshop voorziet van relevante informatie voor je doelgroep. Wanneer dit plan en de implementatie ervan goed wordt uitgevoerd, zal dit een positief effect hebben op de zoekresultatenpagina van Google. Hiermee word je online bedrijf met de juiste sleutelwoorden door jouw potentiële klanten gevonden.

Bovendien verstevigt het je concurrentiepositie als jij betere websiteteksten hebt die informatie aanbieden waar mensen naar op zoek zijn. Zorg dus voor goede SEO content writers voor je landing pages, productomschrijvingen en blogs.

Goede SEO tekstschrijvers weten hoe zij de inhoud van jouw webpagina’s en producten kunnen bewerken zodat deze zowel voor zoekmachines als voor jouw lezers een must zijn om te lezen.

Naast website teksten, behoren ook infographics, e-boeken, white pages en videos tot SEO content. Deze publicatievormen kunnen een goede aanvulling zijn op de bestaande inhoud. Het is goed om mensen hiervoor in te huren die hierin gespecialiseerd zijn. Een video maken bijvoorbeeld is een vak apart. Maar ook voor het ontwerpen van een infographic design of een logo zijn goede vakmensen te vinden.

Als het gaat om de inhoud van dergelijke content, dan is een samenwerking nodig tussen de designer, SEO-er en een marketeer. Zo haal je het meest uit deze vormen van contentmarketing die gericht zijn op lead generatie. Hiermee kun je je potentiële extra stimuleren om een artikel van je te kopen, een dienst van je af te nemen of zich in te schrijven voor je emailcampagnes om hun betrokkenheid met jouw bedrijf te vergroten.

Professionele SEO diensten

Krijg een online bedrijf dat optimaal werkt, zowel voor je bezoekers als voor zoekmachines. Maak gebruik van onze SEO-expertise om met je website of webshop meer bezoekers en meer winst te genereren.

  • Strategisch SEO plan gebaseerd op onderzoek, concurrentie-analyse en gefocused om de bedrijfsdoelen te behalen.
  • Je ideale klanten bereiken met goede website content.
  • Meer organisch verkeer naar je website of online shop.
  • Professionele SEO diensten voor aantrekkelijke prijzen.