SEO diensten

Met onze SEO DIENSTEN je doelgroep bereiken


Bij MarsConnects werken we met je samen om je website of webwinkel SEO-proof te maken. Krijg een online bedrijf dat optimaal werkt, zowel voor je bezoekers als voor zoekmachines. Maak gebruik van onze SEO-expertise om met je bedrijfswebsite of webshop meer bezoekers en meer winst te genereren.

SEO Diensten voor Nederlandse en Internationale online bedrijven - MarsConnects - internationale websites - Nederlands Engels

SEO Diensten voor Nederlandse en Internationale online bedrijven

On-page SEO

Met onze on-page SEO diensten passen wij de bestaande inhoud van je website aan en maken het SEO-proof. Ook zorgen we voor de interne links, zodat je site een goede structuur heeft die zoekmachines waarderen. Ook verhoogt dit het gebruikersgemak (UX) voor je bezoekers. Indien gewenst, kun je ons ook inhuren als SEO -copywriter.

SEO Content Plan

Met een SEO Content Plan weet je wat je moet publiceren om je rankings in Google te verbeteren en je concurrenten voor te zijn. Op basis van een analyse van je site, voeren wij een sleutelwoorden onderzoek uit en een concurrentie analyse. Met deze informatie stellen wij een contentplan op voor 3 maanden dat door jou geïmplementeerd kan worden. Natuurlijk kun je ook ons inhuren om het plan uit te voeren.

Website Audit

Met een website audit weet je precies wat nodig is om je website of webwinkel te verbeteren om het SEO-proof te maken. Je krijgt een to-do list met acties die je zelf kunt uitvoeren of je laat het door ons doen. Met een online bedrijf dat aan de eisen van Google voldoet, is je site sneller, beter navigeerbaar en het biedt een goede basis voor je verdere SEO en Marketing activiteiten.

Kies de SEO diensten die je nodig hebt

Geen bedrijf is gelijk en voor elke fase in je groeiproces is er een werkwijze die op dat moment het meeste effect oplevert. Daarom bieden wij met onze SEO diensten verschillende mogelijkheden aan om samen te werken. Kies welke service je nu het hardst nodig hebt om je bedrijf een goede concurrentiepositie te geven.

SEO Pakketten op maat

Hoewel MarsConnects kant-en-klare SEO-pakketten biedt, passen we het pakket aan jouw bedrijf aan. Afhankelijk van je doelen, je branche, je marketingactiviteiten en je concurrenten, stellen we een ​​exclusief SEO pakket samen dat voor jouw bedrijf het meest geschikt is.

Veelgestelde vragen over SEO diensten

Is het inhuren van een SEO specialist de moeite waard?

Ja. Het inhuren van een SEO specialist kan je bedrijf helpen optimaal te profiteren van SEO. Voor veel bedrijven is het een uitdaging om SEO intern te beheren vanwege de benodigde tijd, middelen, kennis en vaardigheden.

Met de SEO diensten van MarsConnects kan je bedrijf SEO gebruiken en het kosteneffectief maken. Hogere posities in zoekresultaten resulteren in meer websiteverkeer. Meer bezoekers naar je website of webshop kunnen leiden tot meer verkoop, meer mensen die zich inschrijven op je e-mailcampagnes of contact met je opnemen en/of meer mensen die je winkel bezoeken.

Een focus op zoekmachine optimalisatie is een marketingtactiek waarmee je bedrijf inkomsten genereert. Bovendien levert SEO een goed fundament op voor je marketingactiviteiten.

Bekijk onze diensten voor SEO optimalisaties en het promoten van MKB websites en webshops.

Hoe duur zijn SEO diensten?

Prijzen voor SEO diensten variëren en zijn afhankelijk van factoren zoals de omvang van je online bedrijf, de hoeveelheid producten, de concurrentie in je branch, je bedrijfsdoelen, etc. Ook is de prijs afhankelijk van de SEO diensten die in een pakket zijn inbegrepen.

In Nederland zijn de gemiddelde kosten voor een basis SEO pakket zoals wij die leveren tussen € 2500 en € 7500 per maand. MarsConnects kan deze SEO-diensten voordeliger aanbieden, omdat wij als Nederlands SEO bureau in Montenegro gevestigd zijn.

Maandelijkse SEO-diensten versus eenmalig: wat is beter?

De meeste SEO bedrijven bieden hun diensten aan in SEO pakketten van een aantal maanden en als losse, eenmalige SEO service. Wat is het verschil tussen deze pakketten en welke is het beste voor jouw bedrijf?

Maandelijkse SEO services

Met een maandelijks SEO abonnement maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden die zoekmachine optimalisatie biedt. De SEO-er krijgt de tijd om je onlinebedrijf te optimaliseren op basis van SEO-onderzoek, concurrentie analyse en een website audit.
Alle punten van je website of webwinkel worden geoptimaliseerd (met zowel on-page SEO als technisch SEO), zodat het aan de SEO eisen van Google voldoet (dat is belangrijk voor je rankings) en aantrekkelijk is voor je doelgroep. De inhoud kan op basis van een strategisch SEO plan en een contentplan worden opgesteld, zodat effectief aan het behalen van je bedrijfsdoelen wordt gewerkt.

Een pluspunt van een langere termijn SEO abonnement is ook dat je niet stopt voordat het echt begint. Google heeft wat tijd nodig om de zoekmachine optimalisaties te waarderen, waardoor het effect een paar maanden kan duren.

Maar zodra je bedrijf begint te stijgen in de rankings, is het zaak om de SEO-activiteiten bij te houden en met nieuw content te komen. Niet alleen zoekmachines, maar ook meer potentiële klanten zullen je site vaker bezoeken en mogelijk met anderen delen. Hierdoor groeit je organisch verkeer en daarmee de kansen op meer verkoop. Mensen blijven weg als je niets nieuws te bieden hebt. Bovendien blijven je concurrenten niet stil zitten.

Eenmalige SEO service

Eenmalige SEO is handig als je je website of online winkel SEO-proof wilt krijgen om vervolgens zelf de SEO taken uit te voeren. Met eenmalige SEO voeren wij bijvoorbeeld een website audit uit, prioriteren we samen de problemen die opgelost moeten worden en voeren we de taken uit zodat je online bedrijf een goede basis heeft waarmee je verder kunt werken.

Een nadeel van eenmalige SEO service kan ontstaan wanneer je na verloop van tijd een andere SEO klus hebt die je door een andere SEO-er laat uitvoeren. Wanneer je hierbij vooral let op de prijs per uur van een dergelijke taak (dus heel goedkoop inhuurt), loop je kans dat je site niet meer SEO-proof is en dat optimalisaties ongedaan gemaakt zijn. Dit kan gebeuren door het installeren van te veel plugins, add-ons, scripts en veranderingen in de webarchitectuur.

Hoewel eenmalige SEO een snelle en gemakkelijke oplossing lijkt, werkt SEO het beste wanneer je een SEO consultant inhuurt voor lange termijn. Als je de beste resultaten wilt zien, raden we je aan om minimaal een pakket van 3 tot 6 maanden te nemen. Hiermee kun je effectieve campagnes voeren terwijl je het meeste uit je budget haalt.

Welke SEO diensten heb ik nodig?

Wanneer je de diensten van verschillende SEO bedrijven bekijkt, kan het lastig zijn om te bepalen welke SEO diensten je nodig hebt voor je bedrijfswebsite of online winkel. Want: welke taken maken een website SEO-proof?

Enkele SEO taken die je mag verwachten in een SEO-pakket:

Concurrentieanalyse

Voor elk bedrijf is het belangrijk te weten wat zijn marktpositie is: waar zijn je potentiële klanten te vinden, waarin zijn zij geïnteresseerd en welke concurrent trekt jouw potentiële klant aan? Welke diensten bieden je concurrenten aan en hoe genereren zij hun leads? Welke sleutelwoorden gebruiken zij en hoe staan zij ervoor in de rangschikkingslijst van Google?

“No man is an island” en dat geldt ook voor jouw bedrijf. Met een concurrentenanalyse weet je waar je je website moet verbeteren en welke zoekwoorden je nodig hebt om beter in Google te scoren. Een goed SEO-bedrijf heeft dus een pakket inclusief zoekmachineoptimalisatie en concurrentenanalyse.

Als je een SEO-pakket van hoge kwaliteit wilt hebben, zorg er dan voor dat het een analyse van concurrenten bevat. Dit zal je helpen een pakket te krijgen dat waardevolle resultaten voor uw bedrijf oplevert.

Technische SEO Analyse

Geen enkel SEO-bedrijf kan je helpen met een effectieve SEO of Marketing campagne zonder de technische kant van je website te analyseren. Het is belangrijk om te weten hoe je site is opgebouwd, of de oplaadtijd snel genoeg is, of de webpagina’s goed geïndexed worden door Google, of de HTML-tags correct gebruikt zijn, etc. SEO of marketingcampagnes laten draaien wanneer je bedrijfswebsite of webshop niet in orde is, is als aan een Formule 1 meedoen in een oude DAF.

Goede SEO-bedrijven zorgen ervoor dat Technische SEO Analyse in hen pakket zit. Vaak wordt dit ook wel SEO Audit of Website Audit genoemd.

Zoekwoorden onderzoek en zoek intentie

Een selectie van sleutelwoorden op basis van een zoekwoorden onderzoek is een cruciaal onderdeel van SEO. Als je wilt dat je site op de zoekwoorden resultaten pagina (SERP) van Google wordt weergegeven voor relevante leads, heb je de juiste zoekwoorden nodig. Ook heb je een dergelijk onderzoek nodig om je bestaande webpagina’s en productbeschrijvingen te verbeteren.

De keuze van de juiste zoekwoorden kunnen afhankelijk zijn van trends en seizoenen. Op het sleutelwoord ‘padel tennis’ bijvoorbeeld, wordt in Nederland vooral gezocht in de maanden maart-april door mensen die in Noord-Holland of in Noord-Brabant wonen.

De zoek intentie van mensen is ook van belang: zijn zij op zoek naar meer informatie met gebruik van long-tail zoekwoorden, zoals ‘Wat is padel tennis?’ of zoeken zij gericht met gelokaliseerde zoekwoorden zoals ‘Padel tennis in Amsterdam’? Ben je toevallig een aanbieder van padel tennis artikelen in of in de buurt van Amsterdam, dan is het erg handig om dergelijke relevante zoektermen te gebruiken. De zoek intentie is ook goed te gebruiken voor je marketingcampagnes.

Wanneer je weet op welke manieren een zoekwoordenonderzoek gedaan kan worden, kun je een goede SEO strategie bepalen en een SEO plan opstellen. Vervolgens kun je op een effectieve wijze aan je SEO werken – of een SEO bureau inhuren.

SEO Contentplan

Een SEO Contentplan zorgt ervoor dat je op een effectieve en efficiënte manier je website of webshop voorziet van relevante informatie voor je doelgroep. Wanneer dit plan en de implementatie ervan goed wordt uitgevoerd, zal dit een positief effect hebben op de zoekresultatenpagina van Google. Hiermee word je online bedrijf met de juiste sleutelwoorden door jouw potentiële klanten gevonden.

Bovendien verstevigt het je concurrentiepositie als jij betere websiteteksten hebt die informatie aanbieden waar mensen naar op zoek zijn. Zorg dus voor goede SEO content writers voor je landing pages, productomschrijvingen en blogs.

Goede SEO tekstschrijvers weten hoe zij de inhoud van jouw webpagina’s kunnen bewerken zodat deze zowel voor zoekmachines als voor jouw lezers een must zijn om te lezen.

Naast website teksten, behoren ook infographics, e-boeken, white pages en videos tot SEO content. Deze publicatievormen kunnen een goede aanvulling zijn op de bestaande inhoud. Het is goed om mensen hiervoor in te huren die hierin gespecialiseerd zijn. Een video maken bijvoorbeeld is een vak apart. Maar ook voor het ontwerpen van een infographic design of een logo zijn goede vakmensen te vinden.

Als het gaat om de inhoud van dergelijke content, dan is een samenwerking nodig tussen de designer, SEO-er en een marketeer. Zo haal je het meest uit deze vormen van contentmarketing die gericht zijn op lead generatie. Hiermee kun je je potentiële extra stimuleren om een artikel van je te kopen, een dienst van je af te nemen of zich in te schrijven voor je emailcampagnes om hun betrokkenheid met jouw bedrijf te vergroten.

Professionele SEO diensten

Krijg een online bedrijf dat optimaal werkt, zowel voor je bezoekers als voor zoekmachines. Maak gebruik van onze SEO-expertise om met je website of webshop meer bezoekers en meer winst te genereren.

  • Strategisch SEO plan gebaseerd op onderzoek, concurrentie-analyse en gefocused om de bedrijfsdoelen te behalen.
  • Je ideale klanten bereiken met goede website content.
  • Meer organisch verkeer naar je website of online shop.
  • Professionele SEO diensten voor aantrekkelijke prijzen.